Profiel Ruth

Ruth LangemeijerMet Krachtenknoop, Ruth Langemeijer als procesbegeleider of interim leidinggevende, komt uw organisatie absoluut in beweging!

Door mijn grote dosis lef, kennis, ervaring en interesse in de mens weet ik op een bijzondere en creatieveĀ manier de verandering die u wenst te bewerkstelligen. Ik sta bekend als een gedreven en energiek persoon die goed kan schakelen tussen theorie en praktijk.

Door mijn achtergrond als leidinggevende en verander-manager bij diverse organisaties weet ik hoe het organiseren van mens en werk theoretisch en praktisch gezien vaak beter kan. Organiseren en veranderen is er bij mij met de paplepel ingegoten.

Rob Salomonson van Printus:
“Ruth is zeer gepassioneerd in haar werk. Ze werkt gestructureerd en daadkrachtig. Ze weet mensen te motiveren, te overtuigen van hun eigen kracht en creativiteit. Hierdoor vinden ondernemers nieuwe doelen, het geloof daarin en de kracht om daar naar toe te werken. Het is een voorrecht voor mij om dit proces voor ons eigen bedrijf met Ruth te mogen mee maken.”