Drijfveer & motivatie

BergMijn motivatie om ondernemer te zijn is dat ik zeer gedreven ben om te doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Dat is het leveren van resultaten op het gebied van organisatie, cultuur, en structuur. Veranderingen bewerkstelligen met de mensen die de organisatie maken en dragen. En wel door te faciliteren, inspireren en te begeleiden in ontwikkeling en groei van mogelijkheden en uitdagingen. Ik weet hoe je een efficiencyslag moet maken en de juiste balans kunt vinden.

Ik ben een geboren leider en ondernemer. Geen berg is mij te hoog en ik vind altijd samen met de mensen, die er toe doen in een organisatie, de juiste weg om de top te bereiken. Mensen zijn bijna altijd tot meer in staat dan zij zelf denken. Die kracht weet ik aan te boren en dat doe ik op een enthousiaste manier. Onder anderen door actief en creatief samen te werken, te verbinden, vertrouwen te geven, te reflecteren en te leren van elkaar. Ik ben in staat mensen in te laten zien dat het nemen van je eigen verantwoordelijkheid leuk kan zijn en dat je daar erg gelukkig van kan worden. Door mijn technische opleidingen en jaren van werkervaring in de techniek ben ik gewend als vrouw mijn mannetje te staan in technische organisaties.

Jacco Kroon van Waternet:
“Ruth heeft een open persoonlijkheid en geeft veel energie. Ze vraagt goed door om scherp beeld te krijgen. Dit maakt ze graag visueel als check. Ze neemt zelf veel initiatief en spart op keuzemomenten met haar opdrachtgever.”