Over U

Krachtenknoop zet uw organisatie in beweging en biedt haar diensten aan een organisatie aan die wil inkrimpen, uitbreiden, vernieuwen, verbeteren en/of ontwikkelen.

Krachtenknoop opereert op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zij onderscheidt zich van anderen doordat ze echt in de organisatie duikt, ze gaat met de werkvloer aan de slag, hands on. Met een grote dosis lef en een warm hart.

Verbeteren met Caluwe
Verbeteren met Caluwe

De grootte van een organisatie kan variëren van klein, tot 50 personen, middelgroot 50 – 250 medewerkers of grote organisaties tot circa 2000 medewerkers. In het geval van grote organisaties zal Krachtenknoop meer op sector en afdelingsniveau opereren.

Het type organisatie kan elke organisatie zijn waarmee zij affiniteit heeft. De voorkeur gaat uit naar de technische branche, zowel in het bedrijfsleven als overheid en non-profit organisaties. Daarbij kan men denken aan bouwbedrijven, civieltechnische bedrijven, de werktuigbouw, gemeenten, woningbouwcorporaties, ingenieur bureaus, kabel- en leidingen bedrijven, ziekenhuizen, afvalverbrandingscentrales, milieuadviesbureaus etc.

De dienstverlening van Krachtenknoop kan direct aan een organisatie aangeboden worden of via een detacheringsbureau.